Nie wiem. GTA mi się nudziło zawsze po 10 minutach, Mafia to nawet nie mówie bo te klimaty wieja dla mnie nuda straszliwa a w RDR nie grałem ;p.
Czyli nie grales w nic, gowno sie znasz na sandboxach ale bedziesz uczyl tworcow jak je robic i na czym sie skupiac? PRO
A Morrowind, też nigdy nie skończyłem wątku głównego, nawet już nie wiem o czym był. /care.
Trudno. Duzo tracisz. I po raz kolejny przyznajesz ze nie wiesz o czym piszesz.
Pozatym jakbyście się minimalnie wyślili a nie przeczytali pierwsze i ostatnie zdanie, to byście zauwazyli, że napisałem, że zamiast skupiać na głównym watku, powinni skupić się na pobocznych zadaniach, która imo zawsze i tak były ciekawsze.
NIE. Obie te rzeczy powinny bez obecne i obie powinny byc dobre. Powinny byc tez "wymieszane" w odpowiednich proporcjach. Wtedy masz dobry sandbox.
No kurwa.. powinni sie skupic na misjach pobocznych bo iniside pewnie nie umial trafic z Sayda Neen do Balmory zeby pchnac Main Quest.
Do innych sandboxow sie nie odnosze bo przeciez nie grales.
Jak to co.
Grafika.
Itemki.
Progress.
Już widze jak przeciętnego gracza MMO interesuje dlaczego bije jakiegoś tam bosa. Jego interesuje zeby w końcu ten jebany epax dropnął ;p.
Toze ciebie nie interesuje to nie znaczy ze kogos innego tez nie interesuje. Pozatym mam w dupie "przecietnego gracza MMO" bo przecietny gracz MMO to atm 13latek grajacy na zmiane w Metin2 i WoW.
Jesli dla ciebie wystarcza grafika, itemki i progress to zapierdalaj grac w Mortal Online, ktry jest wlasnie takim szkieletem sandboxa odartym z wszytkiego co glebsze i fajne albo nawet lepiej to w Pokemony na GameBoyu. Ewentualnie WoW chyba odpowiada tej "filozofii designerskiej".
Srly ostatni raz ci odpisuje iniside... SKONCZ PIERDOLIC o rpg i sandoxach bo jebiesz herezjami i masz zjebany gust. "Grafika, itemki i progress"... no kurwa...
Chcecie plytkiej napierdalanki z "grafika, itemkami i progressem" to macie slashery konsolowe... late jak GoW i trudne jak DS... ewnatualnie takie potworki slasherowo/niby HnS jak Diablo 3..... ale odpierdolta sie od cRPG PLX lub chociazby od tych popluczym ktore z gatunku zostaly.