ty masz skyrim'a, ktory wychodzi w 2011 na pc (z jego mozliwosciami) - ja mam rdr i fable na konsole (wypuszczone na rynek przed laty).
Skyrim wichodzi na konsole. Na PC jest portowany. To znany fakt. Wlasnie tu rozbija sie cale twoje rozumowanie w tym topicu... bo jakby bylo odwrotnie to moze wlasnie by wygladal jak to zasrane Uncharted.
TES V jest dostosowany do mozliwosci konsol Mendol. Dlatego wyglada jak wyglada. A prownywanie graficzne z U3 nie ma ZADNEGO SENSU. Natomiast RDR i Fable sa poprostu grami mniejszymi od serii TES. Pozatym tbh RDR jakos super graficzne nie jest (podobnie jak GTA4 i zwlaszcza na PS3 gdzie kazdy sandbox dziala i wyglada zauwazalnie gorzej) a Fable nie ma calkowicie otwartego swiata i nie jest nawet w 1% sandboxem.
ale ok. poczekam na twoja analize skyrima, bez odniesien do grafiki.
i mam szczera nadzieje, ze bedzie to przelom jesli chodzi o single.
Ale jaki znowu przelom? Taki jak U3 w stosunku do U2? Jak Ds2 do Ds1?
BO ja tam widze tylko sequele "wiecej dobrego czyli tego samego bo ludzie to lubia". Dokladnie to samo jest w przypadku TES. Do tego to wlasnie konsole nie pozwalaja na rozwoj techniczny takich sandboxow. Soryy ale nie z 512 RAMu m8.
Daj pan spokoj. To jest TES V... tylko i az. Sam fakt ze chcesz porownywac to do sandboxa rockstara, ktore sa zajebiste ok/.... ale z innej polki troche jesli chodzi o rozbudowanie albo do "potrzymaj mnie za reke" Fable jet dla mnie smieszny i swiadczy o twojej ignorancji.
Skonczmy ta rozmowe plz. Moze wroimy do niej po premierze.