Isengrim napisał(a):
Selektywna ślepota.
Popatrzcie na panienkę z 2 screena i wyobraźcie sobie jakiej długości są jej nogi w stosunku do tułowia i głowy. Typowa estetyka zachodnia nie pozwala na takie mutacje, azjatycka i owszem.
Na pierwszym screenie widzimy rangera. Jedwabna koszulina, 1,5 dniowy zarost, doskonała koafiura, wąskie dłonie. I uśmieszek powszechnie zwany pedalskim. Do tego bogata i delikatna ornamentyka broni. W azji lubują się w czymś takim, na zachodzie cenimy raczej bardziej zdecydowane zarysowanie trzeciorzędnych cech płciowych, a broń jest do zabijania.
Do zwierzołaków się nie czepiam, choć na zachodzie kotołak (ta, wiem, charr) wyglądałby na bardziej wkurwionego, tu to taki domowy kotek z łukiem.
Azją jedzie od GW2 na kilometr, ale to niekoniecznie coś złego. Taki styl i tyle. Mi to przeszkadza, ale są pewnie tacy, którym się podoba.
Natomiast stwierdzenia o wszechzajebistości tej grafiki są błędne. Widziałem lepsze modele. I lepsza grafikę świata.
Jakby wywalili ten mangowy (azjatycki) sznyt, levele i zamiast steamfantasy zrobili prawdziwego steampunka... byłaby piękna gra. Tak dostaniemy kolejną grę fantasy. Z opcją esportu (po co mi to) i neoPQ(wali mnie chainowanie, rpg to nie gra strategiczna). Mam nadzieję że GW2 będzie ostatnią grą starego typu, czas na nowe podejście, zmianę paradygmatu. TSW , WoD - to są nadzieje na nowe otwarcie. I niestety nic innego. Może mam wymagania zbyt duże.
Pieprzysz jak potluczony.
OMG ZA DUZO ZDOBIEN I KOLOROW TO JEST MANGOWE.
Rly. Idz obejrzyj jakies hentai i potem powiedz jakie to kurwo jest mangowe.
Cytuj:
Natomiast stwierdzenia o wszechzajebistości tej grafiki są błędne. Widziałem lepsze modele. I lepsza grafikę świata.
Czekam, az pokazesz mi lepsze artystycznie MMO. Mozemy te kategorie rozszerzyc nawet na RPG.
TERA jest całkiem ładna i też praktycznie wygląda jak wyciągnięta z obrazka. Ale IMO brak tu artyzmu. Modele, postacie są świetne.
Cytuj:
Z opcją esportu
LOL. Nie opcją. GŁOWNY FICZER. Wokoł tego było zbudowane GW1 i w okół tego będzie zbudowane na długą mete GW2. Reszta to dodatki. Jakkolwiek byłby one fajne.
Wiemy ze fanbojujesz TSW. Ludzie też fanbojowali AoC i zapewniali ze z nim wszystko ok. Jak wyszlo wszyscy wiemy.
Tak na marginesie w TSW są levele. Bo w ten sposob zdobywasz skile.
W GW2 levele też służą do zdobywania skili. Bo sidekicking i tak sprowadza cie do levelu ktory jest dla danego contentu..
Twoja wymagania nie są duże. Masz poprostu jakieś dziwne wyobrażenia.