Kabraxis napisał(a):
.
Nie chce jeszcze bardziej fanbojowac ale ludzie wieszczacy jak na sile dodane i "lajtowe" bedzie PvE w tej grze (Sula min.) moga sie mocno zdziwic.
Bo zapowiada sie to bardzo dobrze tbh.
Kabraxis weź badź tak miły i nie pisz czegoś czego nie powiedziałem.
Wcale nie uważam ,że PvE będzie "dodane na siłe i lajtowe".
Po prostu np. w WoW główny nacisk jest położony na PvE ,a w zasadzie głównie na robienie instancji i rajdów (open world jest maginalizowany).
Co nie zmienia faktu ,że instancjowanego PvP jest dużo i setki tyś / miliony ludzi w to WoW-owe PvP grają ,ba są tacy którzy uważają je za najlepsze PvP wśród mmorpg-ów.
Podobnież Blizzard afaik dodał całkiem dużo tych BG / Aren i % jak na głównie PvE grę całkiem sporo developerki idzie na PvP.
Uważam ,że GW2 będzie dokładnie na odwrót , tzn. gra PvP ,w której jak na taką grę sporo developerki będzie szło na PvE i będzie to stosunkowo silny content.
Co nie zmienia faktu ,że tacy ludzie jak Lorath poszukujący zorganizowanego 'trudnego' contentu PvE mogą być może nieco zawiedzeni.
To z kolei nie będzie przeszkadzać 'tłumowi' ludzi bawić się przednio przy PvE contencie w GW2 ,a także prawdopodonie część tego contentu będzie wyzwaniem.
I ja pewnie będę jednym z tych ludzi.
Tyle.
Także nie pisz pierdół na temat na który się wypowiadałem bo ci nie wychodzi.
Za mocno fanbojuejsz jak zresztą każdy tytuł który ci się podoba (i czasem później odszczekujesz swój zachwyt) i wszystko co nie jest laurką traktujesz jako krytykę ,a jak może nie zauważyłeś ja GW2 nie krytykowałem.
Trochę więcej dystansu wobec gier.