Drzewa mam (może wyciełes o 1 plik za duzo ? Budowanie jest dłuższe(wpływ ma materiały na starcie na 2 będzie wolno na 3 w miare ok >startowe pole z zarciem i materialem) Next wersja tego moda powinna miec instala (nie będzie trza sie recznie bawic), inne większe mody podobnie.
Gorąco wam polecam tego moda , grę zmienia i to mocno. Wszystkiego jest więcej (itemy>zbalansowane, questy cała masa nowych, różnice w jednostkach, uzbrojeniu,wyglądzie, rozwój miasta DUŻO DUŻO trudniejszy<all trza na starcie w materiały i produkcje> nowe budynki, można znaleźć spell booki, walki taktyczne całkowicie odmienione i w pełni grywalne<full radochy z gry> na normalu jest ciężko, ale pomału do przodu się idzie, mozna upgrejdować jednostki np shadow warg do 9 szt, można upgrejdować uzbrojenie jednostek np z short bow na yew bow itp) Pierwszy raz gram magiem z prawdziwego zdarzenia i po prostu da się ( co prawda teraz mam magie życia i ziemi przez co nie mogę się wyżyć >brak offensywnych czarów, ale i tak gra się naprawdę cool)
Jeszcze raz polecam stestować tego moda !!! warto ! Jest juz nowsza wersja tego moda 0.42 (ja jade na 0.41)
Nawet autorowi tego moda gra obecnie idzie średnio ! AI dużo lepsze !
Wyczesane info (przechwytywanie bestii podczas walki-między innymi- masa ciekawych zapowiedzi )
http://forums.elementalgame.com/421004