Piszpan napisał(a):
ty ale nie porownuj nazwanie kogos ashtonem czy tam nierobem czy tam inna inwektywa od pisania o jego rodzinie. w pysk powinienes za to dostac i jeszcze pozniej przeprosic. forum to forum wiadomo ale nie robcie jaj. nie powiem sam tez nie jestem jakis tam swiety ale szkoda czasu i nerwow na taki flame. wyglupiles sie kabra i teraz bedzie 6 stron jaki to jestes chujowy... a twoje opinie o grach beda pewnie juz tez traktowane inaczej.
Przeprosic mendola? Chyba zartujesz. I nie nie wyglupilem sie. Z przyjemnoscia obraze jego i jego rodzine jeszcze wielokrotnie jesli on bedzie kontynuowal obrazanie mnie. Koniec, kropka. Moze cos w koncu do tego zjeba dojdzie i czegos go czytanie gorzkich slow nauczy o jego postepowaniu.
Jak kuba bogu tak bog kubie.
A jesli ja powinienem dostac w pysk to taki mendol za caloksztalt na tym forum powinien chyba dostac kulke w kazde kolano. Wez sobie poczytaj jego posty piszpan a potem sie wtracaj i wydawaj sady ok? Bo przez te 18k postow przewinelo sie duzo wiecej gorszych rzeczy niz moje jedno zdanie o jego rodzinie.
Mendol poprostu jest zerem, hipokryta, wkurwia mnie bo komentuje wszytko mimo ze sie nie zna na 3/4 tematow w ktorych postuje i non stop przypierdala sie do kazdego bo mysli ze moze bo jest zajebiscie stary, nakurwiajac slowem "gowniarz" w co drugim temacie i kazda dyskusje sprowadzajac do "JA, JA , JA" bo jest tak ograniczony ze nie potrafi myslec abstrakcyjnie i rozmawiac na poziomie wyzszym niz "zrobilem dzis kupe i podobali mi sie".
Dlatego bedzie traktowany tak jak na to zasluguje. Moze rowniez poprostu wrzucic mnie na ignore i nie odpisywac na moje posty i nie prowokowac ale nie oszukujmy sie..... hehehe... to jest dla niego drugie (a moze i pierwsze) zycie.