mmorpg.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5037 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 252  Następna strona
Autor Wiadomość

PostNapisane: 5 maja 2012, 19:35 
Highlander napisał(a):
Ale sluchacze nie chca Soba, nudy same ;d

Fakt, on jest w czolowce nudziarzy tego forum, zadnej dramy nie umie nawet zrobic

PostNapisane: 5 maja 2012, 19:40 
I bardzo mnie to cieszy.

PostNapisane: 5 maja 2012, 19:42 
Ale gdyby zrobic z tego program telewizyjnny (a najlepiej weekendowa telewizje sniadaniowa "Dzień Dobry Mmorpg.pl") to nobrainer moglby przyniesc ze soba sprzet audio i wytlumaczyc widzom czym sie rozni Coaxial do hdmi czy innego optyka i gdzie sie go wtyka.

Dodatkowo rzabol jako zaproszony ekspert od kabli.

open your mind for the serpent

PostNapisane: 5 maja 2012, 19:43 
Highlander napisał(a):
Ale sluchacze nie chca Soba, nudy same ;d

A sam byś o czym gadał, o cs ? cod ? Też nudy. :)

PostNapisane: 5 maja 2012, 19:46 
tomugeen napisał(a):
(a najlepiej weekendowa telewizje sniadaniowa "Dzień Dobry Mmorpg.pl")

Zajebisty tytul... "Dzien dobry mmorpg.pl" <---- kupuje to, nagrode wysle poczta lub mailem :)

PostNapisane: 5 maja 2012, 19:50 
Easy, easy, to czesc wiekszego projektu. Aenima juz zgodzil sie jako pogodynka występować.

open your mind for the serpent

PostNapisane: 5 maja 2012, 20:09 
Atherius napisał(a):

A sam byś o czym gadał, o cs ? cod ? Też nudy. :)

ale ja sie nie pcham do radia ;)

Aenima to myslalem, ze by mogl poprowadzic transmisje pvp ;)

PostNapisane: 5 maja 2012, 20:48 
tomugeen napisał(a):
Ale gdyby zrobic z tego program telewizyjnny (a najlepiej weekendowa telewizje sniadaniowa "Dzień Dobry Mmorpg.pl") to nobrainer moglby przyniesc ze soba sprzet audio i wytlumaczyc widzom czym sie rozni Coaxial do hdmi czy innego optyka i gdzie sie go wtyka.

Dodatkowo rzabol jako zaproszony ekspert od kabli.

A Ty byś był ekspertem od trzymania kija w dupie :) idealnie by pasowało.

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:00 
tomu to raczej "wieczorek z theorycraftingiem" ;)

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:01 
Taki mądrala forumowy mi się wydaje :)

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:03 
Wszyscy mocni w gebie a do radia nie ma odwaznych :)

PostNapisane: 5 maja 2012, 21:05 
No ja sie boję...

X.

PostNapisane: 6 maja 2012, 07:37 
No ja tam "D3" raczej kupuję, ale mam ku temu swoje powody. Wymieniłbym ich całkiem sporo. Raczej, bo po prostu raczej. Jeszcze pomyślę zanim kupię. W betę grało mi się super, ale nadal zastanawia mnie kwestia długowieczności tego tytułu. Ciekawe na ile ludziom starczy zapału i chęci. Może okazać się tak, że wszystkim znudzi się po krótszym czasie i będzie klops. Ten cały podział dyskusji o tej grze na dwa fronty to jakieś wielkie nieporozumienie. Czemu tylko gra firmy Blizzard dostała taki dyskusyjny przywilej by osoby, którym gra nie do końca się spodoba miały do wylewania swoich gorzkich żali w jedno miejsce na dodatek mające mało wspólnego z grami? Flames to flames. Rozwala mnie totalnie większość osób. Ja rozumiem, że gry to gry i powinno się w nie grać. Jednak sporo osób stojących murem za "D3" nawet nie potrafi jakoś obronić tej gry. W sumie nikt im za to nie płaci, ale w większości to takie kupuję, bo kupuję i nic Tobie do tego. No w sumie nic nikomu do tego, ale jak tak mają wyglądać dyskusje po premierze gry, która ponoć ma świecić triumfy przez długie lata w zamyśle twórców i zagorzałych fanów, to trochę kiepski to widok na przyszłość.

PostNapisane: 6 maja 2012, 08:35 
ale wlasnie wiekszosc pisala i to nie raz, czemu kupuje d3 i co sie w nim podoba (a co nie).

**

PostNapisane: 6 maja 2012, 09:36 
wodny napisał(a):
No ja tam "D3" raczej kupuję, ale mam ku temu swoje powody. Wymieniłbym ich całkiem sporo. Raczej, bo po prostu raczej. Jeszcze pomyślę zanim kupię. W betę grało mi się super

I wystarczy.
Jeżeli grało ci się super + chcesz 'zaryzykować' (jak przy każdej grze wiadomo trochę ryzyka jest ,że dalej niż początkek nie będzie tak dobrze jak np. AoC) to wystarczający powód do kupna imho.

Ja mam dokładnie ten sam powód. W beta-demo nie grało mi się super i dlatego nie kupię.

Fun z grania ze znajomymi nie może zmienić tego ani w jedną ani w drugą stronę. Zmienił by to ,że gdyby gra mi się podobała to pewnie grałbym w nią dłużej.

Co długoletnich triumfów - to spora grupa fanów tak jak w przypadku D2 pewnie będzie ciupała długo + się jeszcze okaże co tam Blizz wymodził w sprawię PvP.
Reszta przejdzie grę ze dwa-trzy razy ,a niektórzy pograją ze znajomymi jeszcze trochę i potem odłoży grę na półkę.
No jeszcze jakiś dodatek ma szansę wyjść i się sprzedać dobrze.
No ,ale to tyle.
Tylko ,że przecież nic w tym złego.

Co do komercyjnego sukcesu to Blizz zarobi na tej grze grube miliony na pewno. Z tym, że to dla przeciętnego gracza nie mającego udziałów w Blizzie chyba nie ma żadnego znaczenia.

PostNapisane: 7 maja 2012, 05:11 
Ciekawa opinie uslyszalem od fana Diablo 3 :)

"to cos jest gowniane, ale zaciskam zeby i zjadam kupsko az sie uszy trzesa"

h3h3..... biedni fanboye D3 :>

**

PostNapisane: 7 maja 2012, 08:07 
Od Kabry?

Serio, ale żal ludzi co tak postępują i to już nawet nie fanboj tylko kretyn :).

Mało kto(ktoś w ogóle?) kupuje D3 bo tak trzeba. Na pewno nikt o zdrowych zmysłach.
Zresztą, ja nie wnikam kto i dlaczego kupuje. Są/będą tacy, co kupią a nigdy w Diablo nie grali, są tacy co grali i nie kupią a będą tacy co kupią i sie będą świetnie bawić. Jak was to tak bardzo boli to popukajcie się czoło o ile nie jest za późno :). W sumie nie spodziewam się normalnej dysku w tym topicu...

Zacznijcie się już wyżywac na T2, który ma design totalnie z dupy - to dopiero flejm będzie(ktoś sądzi inaczej?)

PostNapisane: 7 maja 2012, 08:27 
zaboleq napisał(a):
Zacznijcie się już wyżywac na T2, który ma design totalnie z dupy - to dopiero flejm będzie(ktoś sądzi inaczej?)

Grafika w t2 może i jest zjebana, ale sytuacja z tą grą jest o tyle komfortowa (w odróżnieniu od d3), że jak będzie chujowa to się nie sprzeda. Więc nie widzę sensu pisania oczywistości która jest oczywista dla wszystkich.

PostNapisane: 7 maja 2012, 08:39 
Jak bedzie chujowa to tez sie nie sprzeda jak Diablo, a tbh jak sie okaze chujowa to i tak znajdzie sie tyle napalencow ktorzy to kupia ze koszty sie im na pewno zwroca bo to przeciez troche wiekszy indyk i dziesiatki milionow na niego nie poszly.
Co do Diablo to srsly co was obchodzi kto w co lubi grac? Ktos sie wpizdza w topicki z Guild Warsem albo PoE ze to chujowe gry, jestescie idiotami i macie kupowac Diablo? I sa tu w ogole jakies osoby ktore jawnie kupuja Diablo 3 zeby pograc 2-3 godziny z kumplami chodz gry nie lubia?

PostNapisane: 7 maja 2012, 08:46 
Nie jestem chujem jak ci którzy spamowali w dziale WHO jaka ta gra jest chujowa, żeby później płakać jak Mendol napisał jeden post w ich dziale (wow).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5037 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 252  Następna strona