wodny napisał(a):
No ja tam "D3" raczej kupuję, ale mam ku temu swoje powody. Wymieniłbym ich całkiem sporo. Raczej, bo po prostu raczej. Jeszcze pomyślę zanim kupię. W betę grało mi się super
I wystarczy.
Jeżeli grało ci się super + chcesz 'zaryzykować' (jak przy każdej grze wiadomo trochę ryzyka jest ,że dalej niż początkek nie będzie tak dobrze jak np. AoC) to wystarczający powód do kupna imho.
Ja mam dokładnie ten sam powód. W beta-demo nie grało mi się super i dlatego nie kupię.
Fun z grania ze znajomymi nie może zmienić tego ani w jedną ani w drugą stronę. Zmienił by to ,że gdyby gra mi się podobała to pewnie grałbym w nią dłużej.
Co długoletnich triumfów - to spora grupa fanów tak jak w przypadku D2 pewnie będzie ciupała długo + się jeszcze okaże co tam Blizz wymodził w sprawię PvP.
Reszta przejdzie grę ze dwa-trzy razy ,a niektórzy pograją ze znajomymi jeszcze trochę i potem odłoży grę na półkę.
No jeszcze jakiś dodatek ma szansę wyjść i się sprzedać dobrze.
No ,ale to tyle.
Tylko ,że przecież nic w tym złego.
Co do komercyjnego sukcesu to Blizz zarobi na tej grze grube miliony na pewno. Z tym, że to dla przeciętnego gracza nie mającego udziałów w Blizzie chyba nie ma żadnego znaczenia.