Piaskowy napisał(a):
Wszystko jest kwestią gustu. Mi się podoba gra Iluminatami

grafika nie jest najwyższych lotów co prawda ale rozwój postaci , skill wheel jest fajnie zrobione. Co najważniejsze, nie jest łatwo jak by się mogło zdawać. Trzeba włączyć myślenie zamiast wciskać losowe klawisze

Stanie w miejscu jak to ujął kolega Iniside nie jest dobrym pomysłem. Chyba, że faktycznie bił pierwsze bezmyślne zombiaki, co latają bez skill, ładu i składu

Jak już wspomniałem, wszystko jest kwestią gustu. Pograłem kilka godzin i gra mi sprawia przyjemność a to jest najważniejsze.
Wiesz. Jakby stanie w miejscu nie było dobrym pomysłem to w grze nie byłoby takich statystyk jak Evade Rating, Evade Chance, Block Rating, Defence Rating, Hit Rating.
Tak. Odruchowo biegałem dookoła mobkow które biłem, ale widziałem, że to poprostu nic nie daje, bo dalej bija tak samo ;s.
Może później jest lepiej. Ale szczerze mocno w to wątpie. Bo prawda jest taka, ze GW2 kopało dupe od samuśkiego początku i tam można było zginąć już w Quensdale ewntualnie w tutorialu.
edit: Doszedłęm to Kings Mouth. I tam faktycznie zginąłem. Jak spulowałem 15 zombie ;s