A uzyje tego tematu... co prawda troche dziwnie na takim forum o takie cos pytac, ale przeciez na mmorpg.pl dowiesz sie wszystkiego...
Myslalem troche jak poprawic kondyche i taka ogolna sprawnosc. bieganie, rower raczej odpada, nuda (ta wiem,ze do tego co zaraz napisze tez by sie przydalo, ale ile mozna), plywanie - no nie czuje sie jak ryba we wodzie. Myslalem o jakis sztukach walki (jak ktos moze doradzic w poznaniu to chetnie sie dowiem) z czystych sportowych wzgledow a nie by bronic sie przed dresami na ulicy.
Nigdy mnie za bardzo nie jaralo "tarzanie sie po zimi" a bardziej te "uderzane" ale w sumie myslalem by to jednak polaczyc (bo jednak parter jest skuteczny) ale to w wiekszosci są wywodzace sie z militariow- krav maga, combat56... sambo chyba tez podobnie. Juz najpredzej to ostatnie, ale tego raczej w Pń nie ma, albo jest w takim miejscu co ma niespecjalna opinie. Choc sam nie wiem czy na jakis boks po prostu sie ni przejsc by cos liznac, w sumie to nawet znajomy prowadzi zajecia z boksu. Są też tzw. treningi "MMA", ale nie wiem czy dla poczatkujacego to ma jakis sens. Jakies rady?
(krav maga to raczej odpada, pewnie samych dresowcow spotkam)
PS. to mialoby byc 3razy silka + 1 trening w roli aerobow w tygodniu, chyba, zeby mnie wciagnelo jakos.