A mi sie cały czas zajebiście gra, właśnie pocraftowałem sprzętu na inferno za jakieś 2 mln golda, zarobek przewiduje na poziomie 20-50%
swój sprzęcik powoli zbieram, widać że Ci co tutaj kwiczą nie mieli nawet do czynienia z inferno, na butcher runie dropi mi spokojnie 5+ zoltych itemków z tego co najmniej jeden daje rade się opchnąć na AH za przyzwoite pieniądze. oczywiście + matsy na craft... no ale chuj.. mamy jakieś 10 dni od premiery, każdy by chciał juz latac w najlepszym sprzęcie..
Cytuj:
czasami mi się zdaje że niektórzy narzekający na cokolwiek nigdy nie wbili w d2 więcej niż 60-70 lvl na bnecie
ototo... ja wogóle mam wrażenie że Ci którzy narzekają mają strasznie małe pojęcie na temat zarówno d2 jak i d3
edit : znamienne jest jak trolle zignorowały posta kariokera i dalej pławią się w swoim pseudointelektualnym gównie
edit2: psy szczekają karawana jedzie dalej xD, sączcie ten jad sobie dowoli, wiecie dlaczego prawie nikt wam nie odpisuje? bo kurwa, gramy i sie nieźle bawimy
jak żałosnym trzeba być żeby poświęcać tyle czasu na pisanie jak jakaś gra (w którą nie gracie) jest słaba? na jeden post zwolennika d3 przypada dziesięć waszych.. szkoda mi was że nie macie nic lepszego do roboty