wodny napisał(a):
Chyba muszę się ukryć w jakimś bunkrze, bo z tego co widzę należę do mniejszości graczy, którym gra się naprawdę podoba. No cóż. Są różne gusta. Postaram się dzisiaj lub jutro skrobnąć moje wrażenia na temat gry. Coś dłuższego. "GW2" to pierwszorzędne MMORPG. Czerpie najlepsze cechy z innych gier, ulepsza je, dodaje coś ciekawego od siebie i powstaje produkt o niezapomnianym smaku. Mi hype nie opadł. Wręcz przeciwnie.
Mi też. Ale stare pierniki na tym forum, już poprostu nie bawią gry. Sad but true. Jedynie rangnarok ma jeszcze fun z hobby ;p.
Edit.
I zabwane sa te zarzuty na forum bety dlaczego gra sie ludzia nudzi (pomijam, ze to sa posty mniejszosci a nie jak niektorzy tu proboja intepretowac większości
).
Gra nie zmusza mnie do farmienia itemkow!!! FAIL!!!
Gra ma jumping puzzle a ja mam dwie lewe ręce i nie moge mieć 100% map completion facerollujac klawiature. FAIL!!!!!
Gra nie zmusza mnie do grania (czyt. nie musisz wykonywać roznych czynnosci które w innych mmo sa typowym time sinkiem, zebys placil abonament, typu bieganie z jednego konca mapy na drugi, zapora w postaci brak itemow nie idziesz dalej). FAIL!!!!
Gra jest za latwa bo mashuje przyciski. No z tym moglbym sie zgodzić. Zergowanie jest całkiem łatwe. Ale idz sobie solo bij. Pod wzgledem solowania to akurat jeden z trudniejszych theme parkow (nie do przesady, ale zdecydowanie trzeba uważać co sie robi).
Jedyne z czym sie moge naprawde zgodzić to wydajność. Chociaż osobiście nie moge narzekać na małą ilość FPS, to wiem ze gra u mnie w najwiekszej zadymie na WvW powinna mieć 60fps, a nie 15. Za to w sPvP mam 60, w PvE tez okolo 60.