roball napisał(a):
Jadlem u tego zlego monopolisty kielbache w bulce, ktora byla jedna ze smaczniejszych jakie udalo mi sie w zyciu jesc.
No też jadłem i była fatalna.
Jak jadłem ichniejszą karkówkę to byłem o zgrozo trzeźwy.
Raczej nie bywałeś na wood w Żarach, ale tam był naprawdę spory wybór gastronomiczny, ławeczki do siedzenia - wszystko takie jakieś lepsze.
Cytuj:
Piwo - carlsberg to carlsberg, nic specjalnego, ale nie smakowalo absolutnie jak carlsbergowe 'festiwalowe szczyny', ktorymi raczyli ludzi w strefach kibica.
Jesli tak bardzo Cie boli, ze maja sponsora to idz do biedry, nakup harnasi czy zubrow i chlej je przez caly woodstock, nikt Ci tego nie zabroni.
Dlatego o piwie tylko napomknąłem. Ja tam akurat miałem ze sobą wódeczkę. Chodzi mi o fakt wyboru niskoprocentowego korposzczocha. Festiwal jest tak duży, że spokojnie mógłby Owsiak wpuścić jedno korporacyjne i prócz tego wybór piw lokalnych.
Cytuj:
Skoncz naginac fakty, zeby bylo po Twojemu, ile ty lat masz.
Ale ja nie naginam faktów - faktem jest, że w Żarach z żarciem było znacznie lepiej.
Cytuj:
Jesli jade na festiwal to po to zeby sluchac muzyki i napic sie ze znajomymi, kulisy organizacyjne i dogadywanie sie z firmami mi lata kolo pyty tak bardzo, ze nawet nie chce mi sie o tym myslec a co dopiero rozmawiac. Jesli mam co jesc i pic, gdzie strzelic kupanga i miejsce gdzie moge wskoczyc pod prysznic to jest zajebiscie.
Wiesz dlaczego Owsiak wycofał się z Żar? Bo pobił sprzedawcę POZA terenem woodstocka. Sprzedawcę, który legalnie dzierżawił kawałek terenu i legalnie sprzedawał. A potem (Owsiak) miał wielkie pretensje do miasta, że to nie zakazało mu sprzedaży.
W tym roku Kostrzyń również wynajął tereny innym - przed wejściem na teren Woodstocka stały małe punkty gastronomiczne oraz namioty kampani piwowarskiej. Ciekaw jestem czy i z tego Owsiak zrobi aferę.
Ja tego gościa szanuję za sam WOŚP, cieszę się, że dzięki niemu istnieje coś takiego jak Woodstock, ale nie jestem w stanie być bezkrytyczny względem jego lewactwa (ostatnia szopka medialna) czy też pogarszania samego festiwalu (olewnik).